Categories
Articole

Consilierea clientei inainte de aplicarea extensiilor de gene fir cu fir

consilierea-clientei-inainte-de-aplicarea-extensiilor-de-gene-fir-cu-fir

curs geneO programare la aplicarea extensiilor de gene fir cu fir ar trebui să înceapă întotdeauna cu câteva minute de consiliere. Tehnicianul trebuie să comunice foarte bine cu clienta, să-i pună întrebări și să afle ce își dorește aceasta de la noile sale gene. De exemplu, poate clienta va merge la un eveniment important, caz în care poate sunt potrivite niște gene mai lungi, cu un volum mai mare care să-i intensifice foarte mult privirea și care s-o facă să fie în centrul atenției. Pe de altă parte, poate clienta își dorește să poarte extensiile de gene zi de zi, la birou. În acest caz se pretează niște extensii de gene mai „cuminți”, mai simple, cu un aspect cât se poate de natural și de finuț.

Tehnicianul de extensii gene fir cu fir trebuie să afle toate aceste lucruri despre dorințele clientei înainte de a se apuca propriu zis de procedura de aplicare. Mai apoi, lash artist-ul trebuie să fie foarte atent la trăsăturile feței clientei, la forma ochilor, la vârsta acesteia și să decidă care sunt cele mai potrivite gene pentru a ascunde mici imperfecțiuni și pentru a scoate în evidență frumusețea clientei.
Mai apoi, lash artist-ul trebuie să explice clientei de ce crede că anumite gene sunt mai potrivite decât altele și să decidă, împreună cu aceasta și ținând cont și de preferințele sale, care sunt extensiile pe care le aplică.
Această consiliere ajută clienta să prindă încredere în tehnician, să-l perceapă ca pe un profesionist și să revină constant la acesta.
La cursul online de extensii gene susținut de trainerul Paula Lupu vei afla toate informațiile pe care trebuie să le știi și pe care trebuie să i le explici clientei în momentul în care vine la programare. Înscrie-te chiar acum la acest curs online de extensii gene și devino un adevărat profesionist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.